میکروبلیدینگ ابرو از نظر شرعی هیچ مشکلی ندارد. در این روش، از رنگ مخصوص و درجه یک استفاده می شود که به لایه های سطحی پوست تزریق می شود. این رنگ به طور موقت در پوست باقی می ماند و پس از مدتی به طور طبیعی از بین می رود.

بر خلاف تاتو، میکروبلیدینگ باعث انسداد منافذ پوست و مانع رسیدن آب به آن نمی شود. بنابراین، وضو و غسل با انجام میکروبلیدینگ ابرو اشکالی ندارد.

آیا میکروبلیدینگ ابرو در زمان وضو  گرفتن ایراد دارد:

۱.اما در کل، در اسلام، از انجام هر فعلی که به سلامتی یا ایمنی افراد آسیب برساند، خودداری می‌شود. اگر میکروبلیدینگ باعث نقض سلامتی یا ایمنی فرد نشود و به عنوان یک روش زیبایی معمولی مورد استفاده قرار گیرد، احتمالاً به شرایط اسلامی تأیید می‌شود.

۲.اگرچه مفاهیم مثل تغییر ظاهر طبیعی و مصنوعی بودن ممکن است در مواقعی به عنوان مسائل مشکل‌ساز در نظر گرفته شوند، اما اگر این اقدام به منظور رفع نواقص و بهبود استقلال روحی یا روانی انجام شود، احتمالاً مشکلی اسلامی ایجاد نمی‌شود.

۳.اگر انجام میکروبلیدینگ ابرو به گونه‌ای باشد که باعث نقض وضو نشود و شکل ظاهری روی ابروها به‌طور کلی حفظ شود، انجام این عملیات زیبایی در زمان وضو مشکلی از نظر اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

۴.باید مراقب باشید که در انجام میکروبلیدینگ ابرو، از موادی استفاده شود که پاکیزگی  را به خطر نیندازد و اگر از هر گونه محصولی استفاده می‌شود، آن محصول باید پاکیزه و مجاز باشد.

۵.اگر انجام این عملیات باعث بروز اشکال ظاهری شود و با آب و صابون نتوان این لکه ها را از بین برد، نمی‌توانید وضو را به صورت کامل انجام دهید. در این صورت، بهتر است قبل از انجام میکروبلیدینگ ابرو، وضو را انجام دهید.

۶.در اسلام، حفظ وضو (تطهیر) برای انجام نماز و برخی عبادات دیگر بسیار اهمیت دارد. اگر اجرای میکروبلیدینگ ابرو به گونه‌ای باشد که بتوان وضو را به سختی یا اصلاً نقض نکنید، این اقدام مسئله‌ای از نظر اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

۷.اطمینان از این که محصولات و مواد مورد استفاده در میکروبلیدینگ پاکیزه و مجاز هستند و همچنین از تأکید بر حفظ شکل ظاهری مهم است. اگر انجام این فرآیند به نحوی باشد که شکل روی ابروها نقض نشوند و از نظر ظاهری وضو را تضییع نکنید، این امر مشکلی از نظر اسلامی نخواهد داشت.

احکام مراجع در مورد میکرو بلیدینگ ابرو

حکم آیت الله مکارم شیرازی 

حکم آیت الله مکارم شیرازی در مورد میکرو بلیدینگ ابرو این گونه است که اگر ابروهای فردی مشکل داشته باشد و به عنوان درمان میکرو ابرو را انجام دهد، اشکال ندارد ولی در غیر این صورت این کار از نظر شرع اشکال دارد.

نظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای  

 اگر خالکوبى مجرد رنگ باشد و یا در زیر پوست بوده و بر ظاهر پوست چیزى که مانع از رسیدن آب بر آن شود، وجود نداشته باشد، وضو و غسل و نماز صحیح است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی  

 فی نفسه جایز است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی  

 کار خوبی نیست و در بعضی موارد مانند نقش زدن اسامی مقدسه مثل اسم خدا و پیغمبران و ائمه علیهم السلام حرام است.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی 

 اگر ضرری برای بدن نداشته باشد، و اشکال آن مستهجن نباشد و باعث وهن شخصیت شخص نشود، بلامانع است. اگر نقشی که خالکوبی می شود، مشتمل بر امر حرامی، مانند تصویر زنان نامحرم نباشد، و در عرف موجب تحقیر شخص نگردد و برای مردان، تشبّه به زنان محسوب نشود، جایز است.

سایر مطالب